Gezocht: Begeleider kinderaanpak duurzaamheid – Pendrecht, Rotterdam

Woon je in Pendrecht en vind jij het leuk om met kinderen te werken? En heb je daarnaast iets met het thema duurzaamheid? Dan hebben we een leuke vacature voor jou!

Duurzaamheid is ook voor kinderen een belangrijk thema; het gaat tenslotte over hun eigen toekomst. Het projectteam Pendrecht Aardgasvrij wil daarom graag een bijdrage leveren aan de kennis en betrokkenheid van kinderen met betrekking tot energiezuinig en duurzaam leven.
 

Wat ga je o.a. doen?

• Het werven van kinderen voor een kinderdenktank. De Kinderdenktank is een groep enthousiaste kinderen (8-12 jaar) die affiniteit heeft met het thema duurzaamheid en voorbeeld wil zijn voor andere kinderen.
• Het organiseren en begeleiden van bijeenkomsten van de Kinderdenktank.
• Wijkactiviteiten rondom duurzaamheid bedenken, organiseren en begeleiden, voor alle kinderen in Pendrecht.
• Een netwerk van kinderen en partners opbouwen en onderhouden.
 

Wat bieden wij?

• Een afwisselende baan met de mogelijkheid om je tijd zelf in te delen, als de opdracht maar wordt uitgevoerd. Je tijdsinvestering is gemiddeld 4 uur per week.
• We geloven dat goed werk betaald mag worden. Afhankelijk van jouw situatie kijken we samen naar de mogelijkheden om dat zakelijk te organiseren.
• Er is veel ruimte voor eigen ideeën om zelf invulling te geven aan je rol. Je krijgt de kans om echt verschil te maken voor de toekomstige generatie.
 

Ben jij?

✓ Enthousiast
✓ Flexibel en makkelijk in de omgang met kinderen
✓ Iemand die ideeën om kan zetten in acties en activiteiten
✓ Op korte termijn beschikbaar (uiterlijk februari 2021) voor minimaal een jaar

Als begeleider kinderaanpak duurzaamheid moet je een VOG aan kunnen leveren. Jouw werk als coach en activiteitenbegeleider is onderdeel van het project Pendrecht Aardgasvrij. De gemeente werkt binnen dit project met een vaste partner; genaamd Buurtbinders. Zij zijn opdrachtgever voor deze functie.

Voor meer informatie over dit project: het aardgasvrij worden van de wijk, kijk op www.duurzaam010.nl/pendrecht of loop even langs bij de Huiskamer op Plein 1953.
 

Interesse? Leuk!

Dan horen we graag van jou! Neem contact op met Meike van der Linden via m.vanderlinden2@rotterdam.nl of via 06-25095542.