Sofia Semedo exposeerde in het Novotel op het Brainpark

Op 30 januari begonnen de Kunstdagen 2011 in de Nieuwe Kerk aan het Spui in Den Haag. In vervolg op de zeer druk bezochte en hoog gewaardeerde Kunstdagen in 2010, zullen er in 2011 op zeven verschillende locaties in Nederland, de Kunstdagen 2011 plaats. Er zijn zes Regionale Kunstdagen en uit iedere dag zullen kunstenaars gekozen worden om op de apotheose de twee Nationale Kunstdagen hun werk te vertonen.

De Regionale Kunstdagen worden naast Den Haag in Rotterdam, Apeldoorn, Tilburg, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht gehouden.

60 kunstenaars met samen 120 kunstwerken waren aanwezig in het Novotel op het Brainpark. Niet alleen schilders, zoals Sofia Semedo, maar ook een breed scala aan werken was er te zien. Naast veel realistische en abstracte schilderijen worden ook beelden van verschillende materialen en soms ook keramiek en textiel, geëxposeerd.

De werken konden en kunnen ook voor vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars gekocht worden.
Er is ook een loterij waarmee kunstwerken voor 1 euro gewonnen kunnen worden. Bezoekers geven aan welke kunstenaars de mogelijkheid krijgen om hun werk op de Nationale Kunstdagen te exposeren. Daar maken zij kans op geldprijzen t.w.v. 3.500 euro.
Sofia Semedo doet op 3 locaties mee.
Ze was al in Den Haag en zal na Rotterdam ook in Utrecht meedingen om geselecteerd te worden voor de Nationale Kunstdagen in Amsterdam. In de Oude Kerk.
In het Novotel stond ze met beide op de foto vertoonde doeken. Er waren die dag 309 bezoekers. De organsiatie had op meer gehoopt, maar het mooie weer en de wedstrijd Ajax – Twente zal ons parten gespeeld hebben, dacht de organisator.

Zal Sofia Amsterdam halen?

En jawel op haar Facebook pagina meldt Sofia dat er nog leuk nieuws is:
“ik ben vandaag ook uitgekozen samen met 20 andere kunstenaars om te exposeren in november in Amsterdam.”

Sofia gefeliciteerd!

Volg het verder op haar website www.artsofiasemedo.com of op www.kunstdagen.nl