10 jarig Restaurant Zuiderkroon in de Havenloods met Advertorial

Op 3 augustus 2004 opende Restaurant Zuiderkroon haar deuren.
Dat is dus inmiddels 10 jaar geleden.
Vanwege dat jubileum biedt restaurant Zuiderkroon haar gasten gedurende de week van 3 t/m 10 augustus een kopje koffie/thee met appelgebak aan voor slechts 2 euro.
Ook voor de eters is er een voordeel: een drie gangen diner kost in deze week 10 euro.
Grand Café Restaurant gefeliciteerd en op de komende 10 jaar!

Schreef dagburgemeester, Mario Bosch, op deze pagina op 3 augustus 2014. Hij maakte er ook een toepasselijk beeld bij. Het restaurant opende, zoals De Stromen destijds bezig was, met grote plannen. De Stromen werden Aafje. Het restaurant maakte in die 10 jaar ook van alles mee. Er was een eerste ambitieuze locatiemanager/chef kok en er volgden er meer. Er kwam zelfs een korte tijd een cateringbedrijf het restaurant overnemen.

Inmiddels zwaait restaurantmanager Albert Wesdorp al een paar jaren de scepter en in een advertentie artikel komt de manager aan het woord.

Na het verdwijnen van de Middelburgt is het restaurant meer en meer dé ontmoetingsplek van Pendrecht geworden. De dagburgemeester bijvoorbeeld nuttigt er iedere zaterdag zijn cappuccino. En naast de activiteiten van Aafje voor de oudere bewoner van Pendrecht en omstreken kun je er ook andere bijeenkomsten meemaken.