13 juni: fietstocht voor senioren door de tunnels

Gezellige tocht met Fietsmaatjes onder begeleiding. Op donderdag 13 juni wordt er opnieuw door Fietsmaatjes een gezellige fietstocht georganiseerd door Rotterdam. Vorige week donderdag was met succes de eerste fietstocht voor senioren.
Gezellige tocht met Fietsmaatjes onder begeleiding

Op donderdag 13 juni wordt er door Fietsmaatjes een gezellige fietstocht georganiseerd door Rotterdam. Vorige week donderdag was met succes de eerste fietstocht voor senioren langs de Rotte.

Tunnelroute

Om 10.00 uur wordt er op donderdag 13 juni verzameld bij Grand Café Zuiderkroon (Vlissingenplein 108). Hier drinken we eerst een kopje koffie en stappen dan gezellig op de fiets. De route gaat dit keer via de twee tunnels die de maasoevers met elkaar verbinden: de Beneluxtunnel en de Maastunnel. De tocht is zo’n 25 kilometer.

Senioren kom in beweging

Voor veel ouderen is het een grote stap om er alleen op de fiets op uit te gaan. En dat terwijl fietsen zo gezond is! Er is professionele begeleiding aanwezig tijdens de tocht. Zo kunt u, samen met uw nieuwe fietsmaatjes gezellig genieten van het fietsen, de buitenlucht en de omgeving.

Vooral gezellig

Een topconditie hebben is niet nodig om mee te doen aan de fietstocht. Gezelligheid staat voorop en de groep bepaald het tempo. U zult in contact komen met nieuwe mensen. Zo leert u op een ontspannen manier mensen kennen en bent u nog gezond bezig ook!

Aanmelden

Wilt u op een leuke manier ook wat meer gaan bewegen? Geef u dan nu op voor één van de fietstochten. Er worden wekelijks tochten georganiseerd en u kunt zich voor elke tocht los aanmelden. Meer informatie over de verschillende tochten vindt u op www.fietsmaatjesrotterdam.nl.
Ook inschrijven kan via deze website.

Fietsmaatjes

Fietsmaatjes is een initiatief van Stichting Wielersport Promotie Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam. Het doel is om ouderen op de fiets te krijgen en nieuwe contacten te laten leggen. Meer informatie over Fietsmaatjes is te vinden op: www.fietsmaatjesrotterdam.nl.
Ook inschrijven kan via deze website.