40-jarig jubileumfeest voor organist Daan Verschoor op 9 februari

Bijgaand bericht is aangeleverd door Johan Bos, medewerker van de Open Hofkerk. Op de pagina van de kerken en de pagina van de Pendrecht Universiteit is meer te lezen over Daan Verschoor en zijn kerkorgel in de Christus Triomfatorkerk.
De organist van de Open Hof, Daan Verschoor, werd op 9 februari 1968 officieel aangesteld als organist van de Christus Triomfatorkerk in Pendrecht.
Inmiddels is de gemeente, die toen in die kerk kerkte, samengegaan met de gemeente van de Open Hofkerk. De Open Hofkerk laat weten dat zij het jubileum van Daan niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, want 40 jaar is geen kleinigheid. Zij doen dit met een speciaal voor Daan gemaakt programma op zaterdag 9 februari 2008 in de Open Hofkerk. Vanaf 14.00 uur is er koffie en thee en om 14.30 uur begint het programma. En ze sluiten het programma af met een feestelijke receptie. Zij rekenen erop dat veel mensen Daan en zijn vrouw komen feliciteren.

De fotootjes van de Christus Triomfatorkerk uit vervlogen tijden en die van de Open Hofkerk nu zijn ontleend aan de website van Mario Bosch. Op www.mario-bosch.nl valt nog veel meer te lezen over de kerken van Pendrecht.