8e Vitale Kerst in Pendrecht

Vitaal Pendrecht Kerstfeest op Plein 1953 op zaterdag 18 december.

Op zaterdag 18 december wordt voor de achtste keer het Vitaal Pendrecht Kerstfeest gevierd. Sinds 2003 is het een jaarlijks terugkerende activiteit van Vitaal Pendrecht, de Winkeliersvereniging Pendrecht en wie verder nog meer mee wil doen.

Het feest begint om 11:00 uur en wordt rond 16:00 uur afgesloten met een spetterende kerstact.

Dit jaar staat het in het teken van muziek met daaromheen allerlei leuke attracties zoals 10 sfeervolle Kersthuisjes (aangevuld met kraampjes) met daarin, zoals het zo fraai genoemd wordt, kerstgerelateerde artikelen zoals kerststukjes, mooie kerstkaarten, kaarsen e.d.
Ook het Vrouwenhuis Vitale Wereldvrouwen doet dit jaar mee met zelfgemaakte lekkernijen naar het idee van het inmiddels ook traditioneel geworden: Bewoners koken voor Bewoners.

De levende kerststal mag natuurlijk niet ontbreken.

Dit jaar is er een keer geen Kerstman maar een Kerstvrouw waarmee de kleintjes op de foto kunnen. Ook een ouderwetse zweefmolen, een suikerspin- en popcornmachine zullen niet ontbreken op het Vitaal Pendrecht Kerstfeest.

Showband Excelsior komt met een Kerstvrouwen/mannenband en er treden twee Gospelkoren uit de wijk op.
Armando Monsanto praat het programma aan elkaar maar brengt natuurlijk ook zijn eigen repertoire ten gehore. Kom allemaal naar het Plein en doe mee met de afsluiter, wat dat gaat worden blijft nog even een verrassing.

Het belooft in elk geval een gezellige dag te worden.