Aangepaste openingstijden restaurant Zuiderkroon

Vanwege de zomervakantie is het restaurant aan het Vlissingenplein in het weekeinde later open.
In juli en augustus hanteert het etablissement aan het Vlissingenplein in het weekeinde aangepaste openingstijden; vanaf morgen is het restaurant pas om 16.00 uur open in plaats van 13.00 uur. De openingstijden op werkdagen veranderen niet, het restaurant blijft op dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 21.00 uur.

Voor de biljartclub Zuiderkroon, die op zaterdagmiddag speelt, heeft de latere openstelling geen gevolgen want zij hebben een zomerstop. Vandaag speelden zij voor het laatst en pas vanaf 1 september zullen de ballen weer over het groene laken rollen. Dagburgemeester Mario Bosch zal gedurende twee maanden zijn cappuccinostop op zaterdagmiddag moeten missen.

Tijdens de vakantieperiode wordt de hoofdingang van het restaurant verbouwd. In augustus komt er een nieuwe glazen entree met een tochtsluis en dat zullen vooral de vaste bezoekers waarderen: bij storm waait er geen windvlaag meer door het restaurant als de deur open gaat. Tijdens de werkzaamheden blijft het restaurant gewoon open, er komt een tijdelijke toegang rechts van de te verbouwen ingang.