Abbenbroekweg bedankt Albert Heijn

Beste redactie,

op 10 september vorige maand heb ik een straat barbeque georganiseerd voor de straten Abbenbroekweg en Dinteloordstraat in Pendrecht. Ik heb dit gedaan zonder opzoomerbudget of enig andere subsidie door de gemeente. Daarentegen is onze wijkbuurtsupermarkt Albert Heijn (Krabbendijkestraat) bereid geweest om ons behoorlijk wat boodschappen te schenken, en heb ik de manager en zijn assistent ook uitgenodigd op ons buurtfeest.

Nu vroeg ik mij af of het mogelijk is om een publicatie in de Kijkerd te kunnen doen over onze bijeenkomst. Het was een enorm succes en het lijkt mij erg leuk om Albert Heijn manager Martin Hoving (op de bijgaande foto bovenin rechts) eens “in de Kijkerd” te zetten om hem te bedanken voor zijn gulle medewerking.

Daarnaast zou ik graag van de gelegenheid gebruik maken alle bewoners te bedanken voor de hulp bij de voorbereidingen en alle anderen die bijgedragen hebben aan het succes van de barbeque. Buurman Ton, je hebt ons ontzettend verrast met heerlijke ijsjes! Dank jullie wel allemaal. Als je het mij vraagt, volgend jaar absoluut weer! Groeten, Liana Darici

Ik hoor graag wat u van mijn voorstel vindt!

Met vriendelijke groet,

Liana Darici

Natuurlijk gaat de redactie van In de Kijkerd haar best doen om er in het komende wijkmagazine een artikel over te laten verschijnen. Dat magazine verschijnt echter pas in december, dus nu al vast een berichtje met foto op de website van Vitaal Pendrecht.