Afscheid Valckensteyn en opening KSH Middelburgt

In 1971 werd Valckensteyn geopend en was een toonbeeld als serviceflat, maar bleek later onvoldoende geschikt. En onlangs kwamen er zelfs ernstige problemen met legionella. Op 31 augustus gaat de laatste huurder, het KSH, er uit. En verhuist naar de Middelburgt. Woonstad Rotterdam en Kinder Service Hotels, Plein 1953 nodigen u uit om 31 augustus om 16:00 uur mee afscheid te nemen van Valckensteyn met de kinderen en samen met hen KSH Middelburgt te openen.

Woensdag 31 augustus 2011 is het zover. De laatste huurder, Kinder Service Hotels, vertrekt uit Valckensteyn. Woonstad Rotterdam wil samen met u de deuren sluiten, nog even stilstaan bij de geschiedenids van Valckensteyn en het glas met u heffen.

Daarna nemen de kinderen van KSH op hun eigen manier afscheid van Valckensteyn en begeleiden hen met u naar de Middelburgt.

Hier kunt u de opening van hun nieuwe onderkomen bijwonen.

Na 8,5 jaar in Valckensteyn verhuist het kinderdagveblijf en de kidsclub naar de Middelburgt in het hart van Pendrecht. De symbolische afsluiting en de feestelijke opening willen zij met alle kinderen, ouders en u delen.

Kinder Service Hotels
Plein 1953 nr 191
3086 EM Rotterdam

en

Woonstad Rotterdam