Afscheidsfeestje van Katja Horeman?

‘Dit is eigenlijk het afscheidsfeestje van Katja Horeman’, grapte Nico Ros, programmamanager van Woonstad Rotterdam Zuid, ‘heb je wel een cadeautje bij je?’ Katja zal overigens geen afscheid nemen, maar is inmiddels geen gebiedsmanager voor Zuidwijk en Pendrecht meer, maar heeft een soortgelijke functie in het Centrum-gebied.
Zij volgde in 2008 Duco de Bruijn op als gebiedsmanager voor Pendrecht. Ze kreeg Zuidwijk erbij. Het zal 2001 geweest zijn toen zij begon als ambtenaar bij de deelgemeente Charlois.

In de grote reorganisatie die er bij de gemeente plaatsvindt op dit moment is ze vanuit Zuid verplaatst naar Noord, naar het Centrum om precies te zijn.

Katja werd in die tijd een gepassioneerd medewerker van de deelgemeente voor de tuinsteden. Een betrokken ambtenaar, die geen blad voor haar mond nam.

Dat hebben Vitaal Pendrecht, het Pendrecht Theater en meerdere Pendrechtenaren gemerkt. Dus eigenlijk niet zo vreemd dat Nico Ros van Woonstad Rotterdam grapte dat het startbouwfeestje van De Perken eigenlijk de afscheidsreceptie van Katja Horeman was.

Het ga je goed in het hart van Rotterdam, Katja!