Albert Heijn organiseert lunch, bingo en optreden voor ouderen

Albert Heijn in de Krabbendijkestraat organiseerde vandaag (zaterdag) een gezellige middag voor ouderen in het kader van de Lief en Leed-estafette van Opzoomer Mee.

Er was een lunch voor vijftig ouderen uit de wijk, een bingo en om het feest compleet te maken trad zanger León Lissitza op, de Pendrechtenaar die niet alleen meerdere keren het Nationaal Ouderensongfestival won maar vorig jaar ook Holland’s Got Talent.

Lief en Leed
Verschillende filialen van Albert Heijn doen mee aan de Lief en Leed-estafette. Het startschot werd in juni gegeven in het filiaal aan de Vierhavensstraat. Bewoners uit straten in dat gebied die aan de Lief en Leed-actie van Opzoomer Mee meedoen, werden uitgenodigd voor een lunch in de winkel. Het is de bedoeling dat dit jaar minstens vijftien AH-filialen in Rotterdam een brunch, lunch of andere maaltijd organiseren.

De Lief en Leed-actie is een initiatief van Opzoomer Mee. Van 24 oktober t/m 1 november vindt ook de Lief en Leed-week plaats waaraan een heleboel straten deelnemen. In Pendrecht zijn dat de Sommelsdijkstraat en Halsterenstraat.

Bron foto’s: Albert Heijn