Alle sporen zijn al uitgewist

De dag na de opheffing herinnert niets meer aan de lijnen 63 en 64. Zelfs het haltebord van de bushalte Valckensteyn, dat een interessant voorwerp voor het Pendrecht Museum had kunnen zijn, is al weggehaald.
Eén dag na de opheffing zijn in Pendrecht alle aanduidingen van de buslijnen 63 en 64 verdwenen. Op de Slinge en in de Krabbendijkestraat zijn de stickers met de lijnnummers van de halteborden afgehaald. Drie haltes zijn overbodig geworden omdat daar alleen bus 63 of 64 stopte, dat zijn de twee haltes bij metrostation Slinge (in combinatie met de Kiss en Ride zone) en natuurlijk de halte bij Valckensteyn.

Bij de halte Valckensteyn is het hele haltebord al verdwenen (!) en daarmee is de kans om een interessant object voor het Pendrecht Museum te verwerven helaas verkeken. Ook het kastje met de dienstregeling is weg, alleen de paal staat er nog. De abri staat er nog wel maar het informatiebord met de lijnennetplattegrond is leeggehaald.
De halte bij Valckensteyn is op 26 oktober 1974 in gebruik genomen voor lijn 66 die toen nog naar Pendrecht reed. Officieel is de halte vanaf vandaag niet meer in dienst maar wegens werkzaamheden die er nooit geweest zijn kwam er al sinds 15 september geen bus meer langs.

Bij de twee haltes bij metrostation Slinge zijn de halteborden en het dienstregelingkastjes eveneens verdwenen maar de abri’s zijn onaangeroerd. Sterker nog, er hangen zelfs nieuwe lijnennetkaarten in! Is dit een aanwijzing dat hier ooit weer een bus zal stoppen?