Andries fotografeerde het vertrek van het echtpaar

Hij woont in de Ostreaflat en kijkt vanaf zijn galerij neer op de St Bavokerk. Fototoestel altijd bij de hand. Gisteren zag hij iets bijzonders. En ……
De rode Ferrari ontging ook Andries Haak niet. Was het het geluid of was het de opvallende kleur of misschien waren het de exclusieve zonnebrillen van het paar.

Zijn nieuwsgierigheid werd gewekt.

Hij kijkt vanaf de galerij voor zijn woning neer op het bordes voor de Sint Bavokerk en maakte een reeks foto’s van de receptie, die René en Petra van Dieijen hielden voor de kerk.

En hij bracht ook in beeld hoe ze in de trouwauto stapten en vertrokken vanaf de kerk richting het vervolg van hun feestdag.

Hij kon niet horen wat Petra riep toen ze wegreden. Zo’n Ferrari maakt immers een zeer overheersende herrie. Mooi herrie weliswaar, maar toch ….
Het zal vast iets geweest in de trand van: “Het paaltje is toch wel naar beneden?”

Het antwoord ongetwijfeld zoiets als: “Jazeker! Het is na jullie komst niet meer omhoog geweest!”

Koster Bertus weet wat hij moet doen.

Andries stuurde de foto’s naar de redactie met de opmerking: “Jij kent hen vast. Als ze ze op ware grootte willen? Moet er een stick bij te pas komen!”

René en Petra hebben de fraaie foto’s al doorgestuurd gekregen.

En de Ferrari?

Je kunt zo’n ding gewoon huren bij Ferry Ferrari. Als trouwauto, maar je kan als je 16 geworden bent een ritje krijgen en dan komt er een instructeur mee. Die laat je ook een stukje zelf rijden.

En heb je liever een Lamborghini? Een briesend stiertje als logo op je trouwauto ipv van een steigerend paard.

Die heeft Ferry Ferrari ook.

Het bijgaande filmpje laat niets meer te wensen over. Wel handig als het mooi weer is en geen pijpenstelen regent. Want wat krijg je dan? Zou Ferry Ferrari daar instructies voor hebben?

In het volgende filmpje kun je zien dat de verhuurder ook echt Ferry heet en dat je ook zonder rijbewijs achter het stuur van een auto die maar liefst 340 kilometer haalt je eerste rijles kan krijgen.

En die Lamborghini is dicht van boven en nog iets die regendruppels maken dat gele snelheidsmonster nog mooier ook.