Atelier Eveline van Rooy open voor kerstcadeautjes

Omdat het leuk is nog even voor het einde van het jaar bij te kletsen, omdat het gezellig is, omdat u nog een verrassend kerstcadeautje zoekt (uzelf verwennen mag natuurlijk ook), omdat mooie kunst op zich al een feestje is, of gewoon omdat u het leuk vindt haar nieuwste werk te zien, stelt Eveline van Rooy haar atelier open op vrijdagmiddag 16 december en zaterdagmiddag 17 december (tussen 12:00 uur en 17:00 uur).
Op de site van Eveline van Rooy staat de volgende uitnodiging. En ze heeft meer in petto, dus dat geeft Vitaal Pendrecht gelijk ook graag door:

Lieve kunstliefhebbers, collega’s, vrienden, geïnteresseerden,

Omdat het leuk is nog even voor het einde van het jaar bij te kletsen, omdat het gezellig is, omdat u nog een verrassend kerstcadeautje zoekt (uzelf verwennen mag natuurlijk ook), omdat mooie kunst op zich al een feestje is, of gewoon omdat u het leuk vindt mijn nieuwste werk te zien, stel ik mijn atelier open op vrijdagmiddag 16 december en zaterdagmiddag 17 december (tussen 12:00 uur en 17:00 uur). Ter verhoging van de feestvreugde is er natuurlijk koffie, thee of iets sterkers.

Op 9, 10 en 11 december is er weer een kunstbeurs in Ahoy. Ik neem deel en mijn werk is te vinden in de stand van
Galerie Fascino.
Tijdens de openingstijden van de beurs zal ik ook
meestal aanwezig zijn.

Vanaf 18 oktober t/m eind december 2011 exposeer ik
nieuw werk in Friesland:
Gemeentekantoor Menaam,
Dyksterbuorren 16, Menaam

In de galerie van het Pulitzerhotel in Amsterdam hangt ook een gedeelte van mijn werk. De expositie die oorspronkelijk tot 31 augustus zou lopen is met drie maanden verlengd en is nog te bezoeken tot 27 november 2011.

Het hollandse huisje voor de ArtParade 2011 is af. De opbrengst van alle huisjes komt ten goed aan War Child. Meer informatie over de ArtParade kunt u vinden op www.fransastic.com