Bazaar in de Open Hofkerk op vrijdag 7 oktober

Op vrijdag 7 oktober is de jaarlijkse Bazaar in de Open Hofkerk. Vanaf 9:00 uur ‘s morgens kan men terecht voor koopjes en voor koffie met iets zelfgebakken lekkers. Voor maar weinig geld, maar toch de kas van de wijkgemeente wordt ermee gespekt.
In het blad Kerk op Zuid staat:

“We gaan heel hard aftellen. Nu is het nog maar 3 ½ week en dan gaat het gebeuren. Er is al heel wat werk verzet en dat is nog maar het begin. Wij hopen van harte dat het een succes zal worden.

Het is de bedoeling dat op donderdagavond 6 oktober de kerk ingericht wordt voor de verkoop etc. Nu is dat een heel werk en we zoeken dan ook sterke mensen die ons daarbij kunnen helpen, want u weet het: “vele handen maken licht werk.” We verwachten dan ook heel wat “handen” vanaf 19.00 uur.

Vrijdag 7 oktober gaan we beginnen met uitpakken en sorteren van al datgene dat voor de verkoop binnen komt. Vanaf 9.00 uur kunt u terecht voor het brengen van spullen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kunt u dat opgeven bij Lien van der Tas en Jannie van Wilsem; het wordt dan opgehaald. Wij hopen dat u het zelf kan brengen.

Er zijn al heel wat aanbiedingen voor wat betreft het “bakken” en dat doet ons goed. Maar er kan altijd nog bij: wij houden ons aanbevolen !

Tot ziens,

Lien van der Tas ( 4809198) en
Jannie van Wilsem (4800669”