Beloofd is Beloofd is verhuisd

Kortgeleden was het bouwbord voor de Tuin op het Zuiden aan de Oldegaarde in de buurt van de Zuiderparkflat ingepakt met een doek met daarop ‘beloofd is beloofd’. Inmiddels is de verpakking verhuisd en hangt die aan het bouwbord aan de Groene Kruisweg.
In een berichtje op 9 juni stond een foto van het ingepakte bouwbord voor de Tuin op het Zuiden aan de Oldegaarde in de buurt van de verkeerslichten van de Zuiderparkweg.

Het bouwbord was ingepakt. Alsof het om een cadeautje ging. Wat zou er toch allemaal beloofd zijn? Daarover ging het artikeltje.

Alcides da Graca en Sheila Klas bleken heel erg blij met hun woning in Pendrecht. Heel wat beter dan wonen aan de Wolphaertsbocht. Het wonen daar bleek met twee kleine kinderen niet ideaal. Daarom zochten ze een huis mét tuin. Het viel hen op dat Pendrecht een rustige en vriendelijke wijk is.

Die indruk bleek te kloppen. Zij vinden de Tuin op het Zuiden een heel leuke buurt. Ze hebben goed contact met de buren. En hebben dus in vergelijking met de Wolphaertsbocht een flinke stap vooruit gezet.

De belofte is dus waargemaakt.

Nu is de verpakking te zien op het bouwbord aan de Groene Kruisweg in de buurt van de verkeerslichten bij de Slinge.