Bewoners Sommelsdijkstraat delen lief en leed met elkaar

Aanstaande donderdag is de Sommelsdijkstraat te zien in de serie ‘Lief & Leed met Yvonne’ op televisiezender OPEN Rotterdam.
Afgelopen week begon de serie ‘Lief & Leed met Yvonne’ op de regionale televisiezender OPEN Rotterdam. Hierin bezoekt journaliste en programmamaakster Yvonne Nesselaar elke week straten die meedoen aan de Lief & Leed-actie van Opzoomer Mee. Wat doen bewoners in deze straten nou precies en waarom?

Sommelsdijkstraat
De uitzendingen zijn iedere donderdagavond en worden meerdere keren herhaald. Deze week is het de beurt aan onder andere de Sommelsdijkstraat. Hier houden de buren elkaar op een prettige manier in de gaten. Regelmatig ontvangt een bewoner een kaartje of presentje. En als iemand uit het ziekenhuis komt, krijgt hij of zij een bloemetje.

OPEN Rotterdam
OPEN Rotterdam is te zien via: Ziggo digitaal tv-kanaal 36 (en 37), Digitale tv van KPN, XS4ALL en Telfort-kanaal 636. Ook zichtbaar op de KPN-agenturen Eufonie, Cambrium/Tweak, Trined, en ACN. Ziggo analoog op kanaal 67+/800 Mhz. Of kijk live via internet op de website van OPEN Rotterdam.