Bianca wint Tour Pakket door mannen te slim af te zijn

Aan het eind van de prominentenronde liep de ketting van één van de fietsen af en om precies te zijn bij die van de winnaar, René van Dieijen. De ketting van de witte BUB-citybikes staan allemaal strak gespannen, maar bleken niet opgewassen tegen een stuk plastic en de pedaalkracht van krachtpatser René.

Zijn vader Huib kwam hem te hulp, maar het lukte beide heren niet de schakels over het tandwiel te krijgen. Daar moest een vrouw aan te pas komen.
Bianca Blokland weet alles van fietsen en motorfietsen. Zij zou het liefst zelf een echte Harley Davidson hebben. Zij heeft een speciale fiets om haarzelf en haar 5 kinderen mee te vervoeren.

Voor haar service kreeg Bianca van de organisatie een speciale attentie: een Tour Pakket van ProCycling met daarin het hele etappeschema van de Ronde van Frankrijk van 2010, een speciale Tourkaart van Frankrijk met België en een stukje Nederland, een DVD met 100 jaar Pyreneeën-etappes in de Tour de France, 4 schitterende foto’s van wielerhelden in de Pyreneeën en een sleutelhanger in de vorm van een gele trui.

Bianca omklemde het pakket en genoot met volle teugen van de slotact: de Lapré Band.