Bob van der Vlist blij met de Oldegaarde

Hij vindt de locatie van zijn foto, beschikbaar gesteld door Woonstad Rotterdam, top. Zijn foto is ook een hele mooie. Door de stad hangt weer een mooie reeks foto’s in het kader van De Kracht van Rotterdam.
Elke editie hebben we deze fantastische locatie van Woonstad op de Oldegaarde. Groot, fijn zichtbaar en op een fijne plek in de stad. Dit jaar wordt het wel een heel goed beeld: een echte warme bakker! De foto is gemaakt door Bob van der Vlist. Woonstad, wat fijn!

Dat kun je lezen op de website van De Kracht van Rotterdam via deze link.

De warme bakker op de foto is zeer levendig gefotografeerd. En op deze grootte lijkt alsof hij met zijn rug naar de Oldegaarde in een ovenmond uitgehouwen in het flatgebouw kijkt hoe het met zijn brood gaat. Het tijdstip is ook bijzonder. Het gaat om de eerste twee uur van de dag. Dus misschien gaat het wel om het eerste brood dat de oven gaat.

Wie is BOB VAN DER VLIST

Bob van der Vlist (1978) is in 2003 afgestudeerd aan St. Joost academie te Breda. Bob is een documentaire portretfotograaf en werkt freelance voor verschillende opdrachtgevers zoals NRC Handelsblad.

In zijn documentaire portretten zie je momentopnames die geregisseerd zijn en vaak alledaags.

De interesse in de mens en zijn of haar passie is vaak een belangrijk startpunt voor een documentair portret van Bob.

Zie verder de website wwwbobvandervlist.com voor deze fotograaf.

De foto is overigens niet in Pendrecht genomen. Deze komt uit Hoogvliet – Pernis. De Kracht van Rotterdam zorgt voor een verbinding van wijken in de stad door de foto’s op andere plekken dan de directe omgeving te hangen.