Braderie in verpleeghuis Slingedael

Klik door om de voorkant van de flyer te zien en de tekst van de uitnodiging te lezen.
Slingedael heeft een arbeidsmatige dagbesteding voor bewoners met het Korsakov syndroom.
De werkzaamheden die op de arbeidsmatige dagbesteding, de Waalhaven, plaatsvinden bestaan o.a. uit het maken van kaarsen, sorteerwerk, auto’s wassen, brieven vouwen, taarten bakken op bestelling en houtbewerking.
Daarnaast zijn wij op zoek naar meer (simpele) productiegerichte activiteiten zodat we meer structuur kunnen aanbrengen in het werk voor de deelnemende bewoners.

Deze dag is bedoeld om onze producten te verkopen en ook om onze overige diensten onder uw aandacht te brengen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal diensten die we kunnen bieden en waar u gebruik van kunt maken.
* Brieven vouwen, ook voor bedrijven! Heeft u veel brieven die gevouwen moeten worden en in een envelop moeten komen? Dat kunt u bij ons laten doen! Informeer naar de tarieven.
* Is het wassen van uw auto niet uw hobby? U kunt het ook door ons laten doen! Alleen buiten € 6.50, binnen en buiten voor € 11.00.
* Heeft u binnenkort een verjaardag of feestje en geen tijd om zelf iets te bakken? Wij bakken heerlijke taarten en cakes! Informeer bij ons naar de prijzen. Graag 3 werkdagen van te voren bestellen.
* Kaarsen maken. Bijna alles is mogelijk! Elke kleur of vorm, er kan heel veel. En heeft u een mooie kaars gezien maar wilt u die in een andere kleur, dan maken we die!

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u werk voor ons, dan kunt u contact opnemen met de activiteitenbegeleiders van de Waalhaven, Marga Wittekoek en Eveline Vaders. E-mail E.vaders@zorggroeprijnmond.nl of telefoon (010) 2931555.
Wij zijn elke werkdag geopend, behalve de vrijdagmiddag.

U BENT ALTIJD WELKOM OM EENS TE KOMEN KIJKEN!