BuurtBestuurt Sliedrechtbuurt kreeg taart

Maandagavond 3 februari kwam het BuurtBestuurt comité van de Sliedrechtbuurt bij elkaar. De bijeenkomst begon met taart uit de Capelburg. Karin Boer, de voorzitter van de avond, sneed hem aan en leidde vervolgens met strakke hand het gesprek.
De bijeenkomst van BuurtBestuurt Sliedrechtbuurt begon met het aansnijden van een taart. Eric Devoghele van PIT010 had de taart door de Capelburg laten maken. Het was een bedanktaart van burgemeester Aboutaleb.
De burgemeester is immers heel erg trots op alle comitéleden van BuurtBestuurt door de hele stad en ook op die in Pendrecht.

Karin Boer sneed de taart met vakkundige hand en zorgde ervoor dat iedereen een stukje kreeg. Vervolgens zat ze met strakke hand het comité voor.

Die taart smaakte overigens prima!

De prioriteiten, die in de vorige bijeenkomst vastgesteld waren, werden behandeld. En er werden ook nieuwe prioriteiten vastgesteld. De volgende bijeenkomst is op 17 maart om 19:00 uur in het Servicepunt Charlois Zuid.

Dan komt er een voorstel voor een ludieke actie rond het zwerfvuil in de buurt. Er komt een gesprek met een verantwoordelijke functionaris voor de Ooltgensplaatweg. Aan het parkeren en het doorstromen van het verkeer daar moet echt iets gedaan worden. De communicatie tussen bewoners onderling en de gemeente en diensten staat dan ook hoog op de agenda.

Het verkeer in de Krabbendijkestraat staat er ook opnieuw bij.

Woon je in de buurt tussen de Krabbendijkestraat, Slinge, Ooltgensplaatweg en Charloisse Lagedijk en heb je belangstelling om de bijeenkomst bij te wonen?

Je bent van harte welkom.