Buurtbijeenkomst over inbraakpreventie in Hontenissestraat

Een uitnodiging van Politie Charlois:

Aanstaande zaterdag 21 november zal er van 18:00 uur t/m 20:00 uur een burenoverleg gehouden worden in een speciale buurttent ter hoogte van de Hontenissestraat nummer 35.

De actie is georganiseerd door gemeente, politie en buurtbewoners omdat er onlangs in de buurt is ingebroken in een aantal woningen.

Bij de tent krijgt u verschillende preventieadviezen. Tevens is er een ex-inbreker aanwezig die u tips geeft over maatregelen die u zelf kunt nemen om een inbraak tegen te gaan en kunt u informatie krijgen over hang- & sluitwerk. Hij is de komende dagen in de wijk aanwezig om met zijn blik naar uw woningen te kijken.

Ook als u zelf iets kwijt wilt over de recente inbraken kunt u in de buurttent terecht. Uw nieuwe buurtagent Ruben van der Meijde zal ook aanwezig zijn om u te woord te staan en u heeft de mogelijkheid om met hem kennis te maken.

Voor de kleintjes zal er weer een politiemotor aanwezig zijn waarop zij plaats mogen nemen en dan op de foto kunnen. Ook zullen er weer kleurplaten en andere leuke dingen worden uitgedeeld. Als de dienst het toelaat zal ook personeel van de Hondenbrigade even hun gezicht laten zien.

Ook kunt u samen met personeel van Stadstoezicht een proefrit maken op een Segway.

Volgende week donderdag 26 november zal dezelfde buurttent aan de Zijpe staan. Hierover later meer info.

Graag tot dan!

P.S. Opmerking van de buurtagent: neem iets lekkers mee!