Coen Veldhoen en de afvalbakken voor plastic

De Rotterdamse wethouder Alexandra van Huffelen, milieu, D66, wordt directeur van het riool en de vuilnismannen in Amsterdam. Mijn moeder zei het al: geld stinkt niet.

Dat Alexandra van Huffelen directeur wordt van het GVB, de Amsterdamse term voor hun RET en niet van de stadsreiniging, zal Coen over het hoofd gezien hebben.

Hij vervolgt:

Was ze nu al en paar maanden eerder opgehoepeld dan hadden die smerige plastic bollen het straatbeeld van Pendrecht niet verpest.

Haar plannen om speciale bakken voor groen glas, voor bruin glas en organisch afval te introduceren gaan nu hopelijk niet door. De ouderen van Pendrecht zijn blij. Er was met de rollator en scootmobiel niet meer te manoeuvreren.

Is er dan helemaal niets aardigs over haar te zeggen. Ja, natuurlijk. De laatste keer dat ik haar sprak vertelde ze me dat ze 50 trampolines in Pendrecht wilde plaatsen. De bedoeling hiervan was zei ze, dat de Pendrechters hun statiegeldflessen hierop moesten deponeren ter ondersteuning van de financiën voor de toekomstige uitgaven van “In de kijkerd”

Lief hé.

Prettige paasdagen van Coen Veldhoen

Bien Hofman liet Coen weten dat er dit jaar toch weer geld is voor 4 exemplaren van het bewonersmagazine, dus dat die trampolines niet nodig zijn. Misschien is een rubriek van hem in In de Kijkerd als grote mopperkont op zijn plaats.