CVD’s laatste Bakkie in de Buurt was bij de hoofdvestiging

Zaterdag 5 november was het laatste Bakkie in de Buurt van de CVD, die dit jaar haar 40-jarig jubileum vierde. Het kommetje koffie stond klaar bij de hoofdvestiging aan de Glashaven.
Het was er een drukte van jewelste. Mooi weer en veel vrijwilligers en afnemers van het Centrum voor Dienstverlening ging een kijkje nemen aan de Glashaven.

De versies van het Bakkie in de Buurt waren immers zo leuk, dat deze afsluiting van het jubileumjaar wel heel speciaal moest zijn.

Dat was ie ook.

Buiten werd je al begroet met livemuziek van iemand die Bob Marley vast zeer bewonderd.

En dezelfde driewielige vrachtwagen stond er weer met toeters en bellen en met lekkere dingen.

Binnen werden shows opgevoerd en waren er allerlei stands met informatie over de vele kanten van het Centrum Voor Dienstverlening.

Joyce Krom, bekend van Mensen Maken de Stad in Pendrecht, werkt nu bij het CVD en zij was enthousiast over de opkomst en de respons op het programma dat er geboden wordt.

Joyce en haar collega’s werden eind vorig jaar geconfronteerd met het stoppen van het project Mensen Maken de Stad en verzorgt nu de maatschappelijke stages van diverse scholen van voortgezet onderwijs en een deel van de website van het CVD.

Tussen twee collega’s staat ze hier te kijken naar een goochelaar, die iets heel ingewikkelds deed met zes ringen.