Dagburgemeester Mario let ook op Pendrecht bij nacht

Ieder weekend gaat hij minstens 1 keer op wijkronde. En net alsof hij correspondent is van het programma ‘Vroege Vogels’ van de VARA op Radio 1 op zondagmorgen, het programma dat iedere keer meldingen ontvangt van mensen uit het land die nauwgezet de natuur in de gaten houden, meldt ook Mario Bosch alles wat hij ziet aan de redactie van deze website. Er kunnen overigens ook meldingen bij zitten voor beheerco√∂rdinator Ilona Otter, maar dan gaat het vaak om iets dat kapot is, ontbreekt of nodig aan een schoonmaakbeurt toe is.
Hoorde je vanmorgen op de radio “Voor mij was het nieuws vandaag dat ik de eerste witsnuitlibel van dit jaar zag”.

Zo kun je van Mario Bosch de volgende mededeling krijgen:

“Gisteren zag ik tijdens mijn wijkronde dat er boven Mice and Mozart twee schijnwerpers waren gemonteerd. Na het invallen van de duisternis ben ik nog even teruggeweest om bijgaande foto te maken. Ziet er heel sfeervol uit!
Groeten, Mario”

Hij maakte er een foto van en inderdaad. Het schouwspel is te zien in de Serooskerkestraat op de hoek met de Schuddebeursstraat.

Mario is dagburgemeester van Pendrecht en houdt de wijk even nauwgezet in de gaten als de vroege vogels van de zondagmorgen. Maar in dit geval gaat hij dus ook nog op de late zaterdagavond op pad.

Pendrecht mag zich gelukkig prijzen met zulke gezagsdragers in de wijk.