De kruidenspiraal in het Stellenbos

Dinsdag 1 maart en woensdag 2 maart werd er gewerkt aan de kruidenspiraal op de avonturenspeelplaats Stellenbos. Het was koud en de zon was ver weg, maar desalniettemin werd er iets neergezet waar straks bij mooi weer echt van genoten kan worden.
Het werd een heuse spiraal, aarde erin en kruidenplantjes geplant.

En nu is het wachten op beter weer. Mimount Hammouche had iedereen, die ze kende in de wijk opgetrommeld om te komen helpen.

Haar eigen kinderen waren ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Badr is al reuze handig met de kruiwagen en de schop.

Mimount hoopt dat er zich snel iemand meldt die kan houtsnijden en dat de naam van de avonturenspeeltuin Stellenbos duidelijk te lezen is. Zij heeft al een toezegging van Woonstad Rotterdam dat er een bord komt waarop mededelingen opgehangen kunnen worden.

Mimount zet van alles op Facebook over de avonturenspeeltuin, maar happen doen haar buurtgenoten nog niet echt. Ze rekent erop dat als de tuin eenmaal meer vorm gekregen heeft dat de buurt dan vanzelf op de avonturenspeeltuin Stellenbos afkomt.