De leukste meivakantieactiviteiten zijn in Bouwspeeltuin Pendrecht 7

Van 28 april tot 9 mei zijn er hele leuke activiteiten op de Bouwspeeltuin Pendrecht 7. De Bouwspeeltuin is aan Slidrechtstraat 250. En iedere maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag is de tuin open en is er een aantrekkelijke activiteit.
maandag 28 april van 13 tot 17 uur is er het verhuiscircus. Vriendscahpsboekje maken, hutten bouwen, Play backshow, moeder verwenactiviteiten, loterij, popcorn
en nog veel meer.

zaterdag 26 april is er een KOOKactiviteit.

woensdag 30 april Koninginnedag van 11 tot 16 uur. Kleedjes verkoop, dus haal je zolder en je bergkast leeg en verkoop je spullen en schaf andere leuke dingen aan. Er zijn ook spelltejs en nog veel meer!!

vrijdag 2 mei Zandkatelendag van 13 tot 16 uur. Wie kan er het mooiste zandkasteel maken? Het mooiste zandkasteel krijgt een prijs.

zaterdag 3 mei worden er meubels gemaakt

maandag 5 mei is er BAKDAG van 13 tot 16 uur. Die dag worden er pannenkoeken gebakken.

7 mei is er sportdag van 13 tot 16 uur. Sumo worstelen, gaten voetbal, basketbalcompetitie en nog veel meer leuke sporten.

knutselen voor moederdag op vrijdag 9 mei van 13 tot 16 uur.
Sieradendoosje, gedichten en ketting maken voor de allerliefste moeder.

zaterdag 10 mei is er een KNUTSELACTIVITEIT

Er worden trouwens nog vrijwilligers gezocht. Meld j bij Joke 010 480 84 65.

De foto werd gemaakt op het Internationaal Kinder Feest dat samen met het Turks Huis in Pendrecht werd georganiseerd op de dag dat heel Turkije door de kinderen geregeerd wordt. Dat is op 23 april en op die dag werd er onder andere yoghurt gegeten zonder je handen of een lepel te gebruiken. En een pret dat iedereen had.