De Rollatorwerkplaats is weer open

De Rollatorwerkplaats is verhuisd en is vanaf aanstaande maandag 18 mei weer open op de nieuwe locatie in de Kinderfaculteit.
Afgelopen maand moest de Rollatorwerkplaats vertrekken uit de voormalige Toneelwinkel. Vanaf aanstaande maandag 18 mei gaan de deuren weer open, op de nieuwe locatie in de Kinderfaculteit. Iedereen is dan weer welkom om zijn of haar rollator te laten nakijken of repareren.

De Rollatorwerkplaats opende op 19 december 2008 en ontstond naar het idee van de Rollatorwerkplaats in Spijkenisse. Er was eigenlijk nergens in Rotterdam een goede plek waar je met je kapotte rollator terecht kon. De Rollatorwerkplaats wordt gerund door vrijwilligers. Zij verrichten reparaties, verwisselen onderdelen en stellen de rollator goed af. Reparaties zijn gratis, alleen voor eventuele nieuwe onderdelen wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Om de kosten zoveel mogelijk te drukken, wordt gebruik gemaakt van onderdelen van oude rollators. Die komen binnen via tehuizen en particulieren. Rollators die nog goed zijn, worden voor een schappelijk prijsje verkocht. Andere rollators worden uit elkaar gehaald en hiervan worden de onderdelen netjes gesorteerd en hergebruikt.

Nieuw adres: Kinderfaculteit, Plein 1953 nr. 192 (voormalige Middelburgt)
Openingstijden: maandag + donderdag 10.00-13.00 uur

Op Tweede Pinksterdag (maandag 25 mei) is de Rollatorwerkplaats gesloten.