De Senioren Revue op 16 december in het Pendrecht Theater

Met de Senioren Revue maakte het RWT een voorstelling speciaal voor ouderen. Met een kleine groep van ervaren wijktheaterspelers werd een voorstelling gemaakt die qua thematiek geheel op de ouderen is toegespitst. De spelers gingen als marskramers zelfstandig met hun decor op stap om gemiddeld één keer per maand neer te strijken in een van de Rotterdamse bejaardentehuizen. Ze zouden in De Middelburgt optreden, maar daar kwam iets naars tussen. Nu komt de Rotterdamse Senioren Revue toch in de wijk en wel op dinsdag 16 december om 14:00 uur in het Pendrecht Theater. Toegang is gratis.
Koos Goedknecht, An van der Vaart, Ino Braam en Hans Verhoef zijn ervaren wijktheaterspelers. Koos en Ino speelden samen in het toneelstuk Pendrecht van het Rotterdams WijkTheater. Dat in periode 2003 – 2004 op allerlei podia in de stad te zien was. De première en de laatste voorstelling waren uiteraard in Pendrecht. Alhoewel er daarna nog een extra voorstelling kwam in de Schouwburg midden in de stad.
Zij maakten samen met An en Hans en met medewerkers van het Rotterdams Wijktheater de Rotterdamse Senioren Revue.

Dinsdagmiddag 16 december 2008 om 14:00 uur staat de Revue in het Pendrecht Theater, Plein 1953 nummer 189. De toegang is gratis.

Mocht u vragen hebben dan kunt u het Rotterdams WijkTheater bereiken via het telefoonnummer: 010 – 423 01 92 of stuur een e-mail naar: info@rotterdamswijktheater.nl.

Daar kunt u ook een reservering plaatsen voor de voorstelling op 16 december 2008