Deel van de Netkous vrijdagnacht gelegd

Jikke Kuiper, communicatie adviseur van de gemeente Rotterdam meldde dat het eerste brugdeel van de Groene Verbinding er al lag! Het werk verliep heel soepel waardoor wij u vanavond, op zaterdag 24 augustus, om 23.30 uur willen verwelkomen!

Het vergt wat van ieders flexibiliteit, dat realiseren we ons, maar u krijgt daarmee een prachtig uitzicht op dit technische hoogstandje!

Programma van zaterdag 24 op zondag 25 augustus
23.15 – 23.30 uur: ontvangst
Tot ongeveer 2.00 uur: indraaien van het brugdeel en vervolgprogramma voor bouwers en kijkers.

Pendeldienst naar uitzichtpunt
Om naar het uitzichtpunt te komen, moet u gebruik maken van een pendeldienst. De pendelbusjes rijden vanaf 23.00 uur doorlopend vanaf het parkeerterrein De Rhoonse Weide. U kunt dus niet op eigen gelegenheid naar het uitzichtpunt gaan. In de bijlage vindt u de routebeschrijving.

Geen plek voor extra gasten
Wij kunnen in verband met de veiligheid een beperkt aantal mensen ontvangen. Dit houdt in dat iedereen op de gastenlijst welkom is. Voor spontaan bezoek van extra belangstellenden hebben wij helaas geen plek. Niet erg gastvrij, maar veiligheid gaat voor.

Let op: gasten die u zelf heeft aangemeld en die geen bevestiging per mail hebben ontvangen, staan wel op de gastenlijst maar niet op de mailverzendlijst! U moet in dat geval zelf zorgen dat zij op de hoogte worden gesteld van de aangepaste tijden.

Tip: hoewel er tenten staan, adviseren we om je warm te kleden en een pet of paraplu mee te nemen.

Nogmaals: graag tot ziens vanavond!

Met vriendelijke groet,
Jikke Kuiper
Communicatieadviseur
Gemeente Rotterdam