DEHMusschen weer slachtoffer van vandalisme

Det tekst op het bericht van Han Steenbeek luidt:

DEHMusschen weer slachtoffer van vandalisme

CHARLOIS

door Han Steenbeek

In de nacht van zaterdag op zondag is voetbalvereniging DEHMusschen weer slachtoffer geworden van vandalisme. Op het kunstgrasveld van de vereniging aan de Oldegaarde werd een dug-out in de brand gestoken. Tegelijkertijd werd ook een gedeelte van het kunstgras vernield.

„Veertien dagen geleden is er door mij nog een brief gestuurd naar het bestuur van de Deelgemeente Charlois met de vraag of er meer toezicht gehouden kon worden op ons complex”, reageerde een diepbedroefde voorzitter Jan Bouwer van de voetbalvereniging.

„Al het gehele jaar is er een aantal malen vernielingen verricht aan dug-outs van ons complex. Vandaar die brief aan de Deelgemeente, waar wij overigens nog geen antwoord over hebben ontvangen. Ook is er al een jeugddoeltje tweemaal vernield. ‘s-Avonds bivakkeren ‘jongelingen’ zich in de dug-outs van zowel ons hoofdveld als kunstgrasveld. Men laat wel wat rotzooi achter, maar nog nooit was er zoveel schade verricht als nu. Ik hoop, dat de politiek voor een oplossing kan zorgen”, vraagt Bouwer zich gelaten af.