Diana en Wendell trouwden in De Oliphant

Diana Roosberg en Wendell Finies zeiden ja tegen elkaar in de Oliphant.

Ze deden dat op 21 maart 2012.

ideeën

De kinderen van Diana, Radiëlle en Radiëlla waren de bruidsmeisjes. Roëlle de zoon van Diana was ook bij de trouwpartij. Een groep vrienden en vriendinnen uit de christelijke gemeente waar Diana en Wendell lid van zijn was ook getuige van de huwelijksvoltrekking. Dat is overigens de gemeente met de mooie naam “De Weg, de Waarheid en het Leven”, die ook kerk houdt in de Christus Triomfatorkerk.

De ambtenaar van de burgerlijke stand Hilde Tinre – de Jong hield een mooi verhaal over Wendell, die op zijn verjaardag ging trouwen. En dat 21 omgekeerd 12 is, dus dat je zo’n datum 21 maart 2012 eigenlijk nooit meer kan vergeten. De ontmoeting tussen Diana en Wendell vond 7 – 8 jaar geleden plaats. Het begon met een nieuw huis van Diana en Wendell hielp haar bij het verven en zo ontstond een mooie relatie. Volgens haar straalde de liefde ervan af. De geloofsgemeenschap is de rode draad geworden.
Hun trouwtekst kwam uit een zin uit Prediker 4: “Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken”.
Bij risico’s, uitdagingen en zorgen hebben Diana en Wendell iemand die hen opvangt en helpt. Zij ging verder op die drie touwen. In het Maritiem Museum van Rotterdam kun je dat zien. Een touw met twee strengen kun je makkelijk kapot trekken, die derde streng houdt het touw bij elkaar. Zij raadde hen aan God erbij te houden.

Mevrouw Tinke gaf hen het trouwboekje en een herinnering aan het landhuis de Oliphant.

Daarna zei ze dat de aanwezigen het bruidspaar nadat ze de zaal uit geweest waren zouden kunnen feliciteren.

Zondag wordt in de kerk het kerkelijk huwelijk ingezegend.

Dus dan is er weer feest.