Die vorst zag haast niks en die sofa ….

In de behangerszaak hangt een vlag met daarop Beatrix en Willem Alexander en 30 april 2013. Er staat ook een borstbeeld van een oude oranje-vorst en een social sofa, maar allemaal net even te ver van het parcours.
De social sofa op de hoek van de Kerkwervesingel Slinge voor de behangzaak werd wel gebruikt, maar niet door de lopers om even uit te rusten. Dat doe je immers niet als je aan de Marathon meeloopt. Je probeert zo snel mogelijk weer terug te zijn op de Coolsingel en dat is nog wel een eindje lopen.

Toeschouwers maakten wel gebruik van de bank. Maar ja dan zit je toch wel een eind van de lopers af. En die bank is nou weer net even te zwaar om hem naar het parcours toe te verzetten. Hij weegt namelijk bijna twee ton.

In de étalage hangt een vlag voor de 30ste april. Dan schijnt er een heel ander feestje te zijn. De behangers hebben er ook een buste bijgezet. Die heeft veel weg van één van de verre voorvaderen van Willem Alexander. Maar ook een beetje te ver van de lopers verwijdert om van het spotevenement te kunnen genieten.