Dierenkliniek Rotterdam Zuid ook op zondag open

Er is nu ook een dierenarts in Charlois die op zondag open is: Dierenkliniek Rotterdam Zuid aan de Roerdomplaan.
Er is nu ook een dierenarts in Charlois die op zondag open is: Dierenkliniek Rotterdam Zuid aan de Roerdomplaan.

Iedereen met een huisdier kent het probleem wel: je huisdier mankeert iets, maar het is zondag en dan zijn in de hele stad slechts enkele dierenartsen bereikbaar én alleen voor spoedgevallen. Of je ontdekt net op zondagmorgen dat het dieetvoer of de medicijnen op zijn. In niet-spoedeisende maar wel zorgelijke situaties moet je dan wachten tot maandag.

De dichtstbijzijnde dierenartsen voor Pendrecht zijn Dierenkliniek Pendrecht en Dierenkliniek Zuidwijk. Beiden zijn in het weekend alleen op zaterdagochtend geopend. Dierenkliniek Pendrecht tussen 9.00-13.00 uur, en Dierenkliniek Zuidwijk tussen 10.00-11.00 uur. Alleen bij spoedgevallen word je buiten openingstijden automatisch doorgeschakeld naar een dienstdoende dierenarts die soms wel eens helemaal aan de andere kant van de stad kan zitten.

Gelukkig is er nu ook een dierenarts in Charlois die gewoon elke zondag open is (en ook op zaterdagmiddag): Dierenkliniek Rotterdam-Zuid, al jarenlang gevestigd aan de Roerdomplaan 2.
Deze kliniek is het gehele weekend open:
*Zaterdag 10.00-16.00 uur
*Zondag 10.00-12.30 uur

Consulten zijn alleen op afspraak (010-4290178). Het ophalen van voeding of medicatie is altijd mogelijk. In het weekend gelden er normale tarieven met uitzondering van een weekendtoeslag op het consult.

Meer informatie op de website van Dierenkliniek Rotterdam Zuid.