DOCK zoekt Charlois talent voor zang, dans en rap

CHARLOIS TALENT GEZOCHT VOOR AUDITIES ZANG DANS EN RAP

AUDITIES ‘GEEN GEZICHT’

DOCK Jongerencoaching organiseert met Theater aan Zet en Jongerenparticipatie de voorstelling ”˜GEEN GEZICHT’. Ken je jongeren met verborgen of zichtbare talenten op het gebied van zang, dans, acteren en rap? Meld hen dan aan voor de audities op dinsdag 2 september en woensdag 3 september in Charlois. De uitvoering van het stuk vindt plaats in de maanden november en december 2014. Jongeren die zich willen bekwamen in productie zijn ook welkom om zich aan te melden.

De voorstelling ‘GEEN GEZICHT’ wordt gespeeld voor het gebied Charlois. Het boek ”˜Mijn geloof en mijn geluk’ is de inspiratie voor de interactieve voorstelling, met een indringend portret over jongeren die worstelen met geluk, identiteit, religie en cultuur. De ervaren acteurs Roxane Clijssen, Melissa Fortes en Said el Khattouti stomen 10 jongeren klaar voor hun debuut in het interactieve stuk in een periode van 2,5 maand.

U wilt meer informatie? Neem dan vanaf 11 augustus contact op met Celina Fortes op telefoonnummer: 06 14 86 82 61. Jongeren kunnen worden aangemeld via de mail met het onderwerp ‘audities’: Celina Fortes: cfortses@dock.nl