Doe mee met Pendrecht Fietst Zich Fit

Fietsliefhebbers opgelet: doe op zaterdag 19 september mee met Pendrecht Fietst Zich Fit.

In het kader van Pendrecht Fietst Zich Fit worden er op zaterdag 19 september fietstochten georganiseerd. De tochten zijn 10, 25 en 40 kilometer lang. De routes gaan langs de Blauwe Verbinding. De held van oktober 2009 van de campagne Pendrecht is Goed Bezig, Huib van Dieijen, heeft de routes bedacht.

De route van vorig jaar leverde veel reacties op. Wanneer is er weer een tocht? Huib hoopt dat de weergoden hem gunstig gezind zijn en hij weet zeker dat het dan mooie tochten worden. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Het bedraagt namelijk maar twee euro. Bij Vitaal Pendrecht (Plein 1953 nr. 192), PIT010 Campus (Plein 1953 nr. 63) en Restaurant Zuiderkroon (Vlissingenplein 108) liggen inschrijfformulieren klaar.

De route van 10 km is voor hen die wat minder ver kunnen fietsen. De route van 25 km is voor de geoefende fietser en die van 40 km voor de ijzervreters. De routes zijn van pijlen voorzien. En er is op de route een rustpunt met koffie en iets erbij op kosten van de organisatie.

Een bekende Rotterdammer zal om 11.00 uur het startsein geven voor de Middelburgt, Plein 1953 nr. 191. Bent u senior en hebt u zelf geen fiets, maar lijkt het u geweldig om mee te doen? Dat kan! De organisatie zorgt voor duofietsen en enthousiaste jongeren die samen met u één van de uitgezette routes rijden.