Elégance was al op straat met de nieuwe outfit

Volgende week moet het allemaal klaar zijn. De nieuwe outfit van de Zomercarnavalsgroep Elégance. Afgelopen nacht waren ze al even op straat. Een kleine test.
Albert Heijn stelde hen in de gelegenheid om de ruimte voor een paar maanden te gebruiken.

De Zomercarnavalgroep Elégance zal zaterdag 28 juli als nummer 32 in de stoet laten zien waaraan ze sinds november vorig jaar gewerkt hebben. Daar zijn heel wat uren werk in gaan zitten.

De laatste maanden mochten ze gebruik maken van de nieuwe ruimte van Albert Heijn aan de Krabbendijkestraat. Daar is de groep bijzonder blij mee. De ruimte is groot genoeg om alle onderdelen van de nieuwe outfit te maken.

In het begin kon je alles vanaf de straat goed zien, maar sinds kort hangt er een gordijn waarchter gewerkt wordt. De groep wil graag dat de nieuwe look een verrassing blijft. Op de deur hangt dan ook een papier waarop staat dat vanaf 16 juli de ruimte ALLEEN toegankelijk is voor personeel of na afspraak met de groepsleiding.

Saïna Lucio één van de leiders van groep en bewoonster van Pendrecht vertelde dat ze in de nacht van donderdag 19 juli op vrijdag 20 juli rond 1 uur met de tooi al even buiten in de Krabbendijkestraat geweest zijn. Binnen kon niet alles in elkaar gezet worden, vanwege de hoogte.
Die is immers meer dan twee meter.

Midden in de nacht is er niemand op straat, dus blijft de verrassing bewaard tot 28 juli.

Er gingen wel een paar gordijntjes aan de andere kant van de straat opzij. Helaas zijn er al wat mensen op de hoogte. Je kan nou eenmaal niet alles hebben.

Het thema is overigens geen geheim meer. Dat thema staat tenslotte op de website van TV Rijnmond waarop je de Queen kunt kiezen. Elégance hoopt dat hun kandidaat Stephany Albertsz gekozen wordt natuurlijk.
Bij haar gegevens staat dat het thema is: Treasures of the Sea.

Dat is geen geheim meer. Maar verder dat kan dat nog alle kanten op, toch?

Op de onderste foto wordt een ander tipje van de sluier opgelicht. Het skelet van de tooi van de Elégance-queen Stephany.

Aan alles is daarbij gedacht. Het gevaarte kan rijden en er zitten handgrepen aan om het voort te bewegen.

Zaterdag 28 juli toch eens een foto maken om het resultaat te tonen.

En vooral zorgen dat Stephany voldoende publiekstemmen krijgt om naast queen van Elégance ook queen van het hele Zomercarnaval 2012 te worden.

Dat kan tot zaterdag 21 juli. Op die dag wordt bekend wie van de 8 kandidaten het geworden is. Stemmen via internet kan via de website van TV Rijnmond.