Emma en Alleen de Bomen zijn nog van Toen in Theater Zuidplein

De stukken Emma en Alleen de Bomen zijn nog van Toen van het Pendrecht Theater komen donderdag 15 september in een ‘dubbelvoorstelling’ in het Theater Zuidplein om 12:00 uur voor € 6,50 inclusief lunch.
Emma gaat over een meisje dat voor haar schoolexamen een presentatie moet geven over de wijk waarin ze woont: Hillesluis in Rotterdam Zuid. En Emma doet dat op geheel eigen wijze, door in de huid te kruipen van mensen die in haar wijk wonen, zoals een oude mevrouw die erg in de war is, een Feyenoordsupporter, een opstandige moeder, een meisje tussen twee culturen.

Alleen de Bomen zijn nog van Toen gaat over 3 dames die terugdenken aan het oude Pendrecht. Een reis langs de geschiedenis van Pendrecht naar het heden waar alleen de bomen nog van vroeger zijn.

Inclusief lunch! gaat de voorstelling u € 6,50 kosten.

Kaarten in de voorverkoop bij Theater Zuidplein.

donderdag 15 september
12:00 uur
Kleine Zaal

Bureau d’Arts sans Frontière

www.baf-art.nl

BAF is opgericht door Cees Bavius en Pieta Bot. Aanvankelijk richtte het bureau zich op internationale kunstuitwisseling met mediterraan – Arabische landen, maar vanaf 1999 ontwikkelt BAF vooral projecten in wijken. Dat zijn altijd projecten en methodieken op maat, omdat iedere wijk een eigen identiteit heeft met eigen sociale processen en inherente kansen en bedreigingen.
Zo ontwikkelden zij ook het Pendrecht Theater.