Enthousiasme en tevredenheid over Pendrecht Dromen & Idealen

Zondagmiddag 30 januari was de try out van Pendrecht Dromen & Idealen.

Een Theaterschouw bestaande uit 5 voorstellingen gespeeld op 6 locaties.

Met behulp van Bertusbussie werd het publiek vervoerd. Dat is nodig, want één van de voorstellingen is in de Larenkamp in Zuidwijk en een andere in een woning aan de Ooltgensplaatweg 55.

Het publiek was enthousiast over de try out en de regie, spelers en medewerkers zeer tevreden. De première wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Dan moet de bus trouwens als een razende heen en weer want er komen 60 toeschouwers en de spelers spelen de stukken twee keer. Maar ook dat zal niet genoeg zijn, want er moeten echt meer voorstellingen komen van deze theaterschouw.

Het Pendrecht Theater in optima forma. Aangrijpende taferelen met humor gebracht. Sublieme teksten van Pieta Bot en een regie van Cees Bavius, die echt alles uit de spelers en de locaties haalt. Op het middelste plaatje staat hij met Cacherel naast zich. Cacherel is de jongste speelster. Zij speelt Gabrielle in ‘Als ik God was ….’ Zij speelt die rol overigens niet alleen. Kheseyra speelt de rol van Gabrielle ook.

De 4 geplande voorstellingen waren binnen korte tijd volgeboekt.
Ze schreeuwen om extra uitvoeringen.

Het Pendrecht Theater kan best nog een aantal jaren in de wijk blijven. Waar de financiën ook vandaan mogen komen. Desnoods sponsoring van Unox of van Heineken of wie hebben we nog meer, Albert Heijn, misschien.