Evangelisten echtpaar in “Het Zout der Aarde”

Ze zijn op toernee door Nederland. Ze komen helemaal van de Antillen. Veel mensen kennen hen en hebben zich verheugd op hun komst.

Ze doen Breda, Tilburg, Rijswijk Dordrecht, Amsterdam aan en waren dinsdag in Het Zout der Aarde aan de Kloosterzandestraat 4.

Op de meeste locaties wordt entree geheven en in Het Zout der Aarde kon je hen gratis bezoeken.

Apostel Orlando Balentina en profeta Xiomara Balentina hebben een grote aanhang. Er is vooraf veel werk verricht om hen naar Nederland te krijgen. In sommige kerkgemeenschappen zijn Fancy Fairs en sponsorlopen georganiseerd om het geld voor hun overkomst bij elkaar te krijgen.

Zij hebben dan ook een praise band met de voor de hand liggende, fraaie naam “Genises” bij zich waar de apostel zelf ook in speelt.

Ook de evangelist Gregory la Cruz en de Dance Ministry “Caribbean Youth in Action” geven acte de présènce.

Vitaal Pendrecht nam een kijkje in de Christus Triomfator Kerk van het Zout der Aarde en maakte een foto van de apostel, die met de praise band aan het stemmen was.
Orlando Balentina is de man met die gitaar in de aanslag.

Ook Xiomara Balentina was in de kerk en ging op de foto met twee bewonderaars. Profeta Xiomara Balentina is de mevouw in het midden op de onderste foto.

Er is dinsdagavond veel gezongen en de bezoekers hebben genoten van de bijeenkomst.

Op de pagina van de kerken op deze site komt nog een bericht over het echtpaar en hun entourage. Maar dan over hun “optreden” in Rijswijk.

Shanitsa Mathew uit Pendrecht zette zich in voor hun komst naar haar kerkgemeenschap.