Feestelijke opening Aafje ontmoetingsplein

Aafje ontmoetingsplein
Vanaf donderdag 1 oktober kunnen ouderen terecht op het Aafje ontmoetingsplein in Grand Café Restaurant Zuiderkroon aan het Vlissingenplein 108. Met uiteenlopende activiteiten is er voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld creatieve of sportieve activiteiten, aansprekende informatiebijeenkomsten of smakelijke en betaalbare maaltijden. Het ontmoetingsplein biedt genoeg gelegenheid om anderen te ontmoeten en te leren kennen, maar ook voor informatie over zorg, welzijn en wonen.

Feestelijke opening
Om het ontmoetingsplein te introduceren is er op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober een feestelijke opening. Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Ter kennismaking is deelname kosteloos of tegen een kleine vergoeding. Van een workshop bloemschikken, het reuze schaakspel of buurtbingo tot een informatiebijeenkomst over gemaksdiensten en een gezondheidscheck.

Aanmelden
Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen. Aanmelden voor de activiteiten op 1 en 2 oktober in de Zuiderkroon kan door te bellen naar 088-823 1021 of te mailen naar dagbestedingscoachesCharlois@aafje.nl.