fototentoonstelling tiengemetenbuurt

Op de foto Wil Quispel en Theo Speelman. Zij hopen erop dat hun inzet voor de Tiengemetenbuurt versterking krijgt met het project “Zwaan Kleef Aan”.

De openingsspeech werd gehouden door Rieks Westrik, die enkele mensen uit de Tiengemetenbuurt voorstelde. De tentoonstelling werd officieel geopend met het ophangen van een uitvergroting van het artikel ‘de Tiengemeten-zwaan’ in ‘In de Kijkerd’ van december, samen met een foto van twee verliefde zwanen.
De foto’s zijn gemaakt door Boet Lijnis Huffenreuter, hoffotograaf van Pendrecht en geven een mooi beeld van de Tiengemetenbuurt. Door de bijzondere manier waarop Boet naar de wijk en de mensen kijkt, wordt de Tiengemetenbuurt schitterend in beeld gebracht. Bewoners, woningen, singels, ze zien er ineens heel anders uit dan wanneer je er niets vermoedend rondloopt. Hopelijk komen er veel mensen kijken naar de tentoonstelling, want hij is beslist de moeite waard. En wie weet, misschien kunt u Boet wel verleiden om ook in úw buurt zulke schitterende foto’s te maken!