geslaagde proef met “Hartelijk Welkom!”

Het was even wennen. Dat hoort ook bij het nemen van een proef. Het weer was mooi zaterdag 15 maart. Diana Henriquez had veel reclame gemaakt voor de Opzoomer pilot “Hartelijk Welkom!” Vooral de kinderen hadden gereageerd op de fraaie folder, die alle huishoudens van de Melissantstraat ten zuiden van de Sliedrechtstraat in de bus hadden gekregen. Ilham kwam met een mooie tekening op de proppen. Maar helaas, dat was niet helemaal de bedoeling. Vooral hun ouders waren aan zet. De jeugd een straattekening laten maken en die op de muur kopieëren, kwam ook niet helemaal uit de spreekwoordelijke verf. Dat heb je met een proef.
14 bewoners gingen in de bus aan de slag. Ze kregen een wit pak aan en zagen er heel professioneel uit. Het resultaat was er dan ook naar.
Opzoomer mee weet nu, hoe één en ander aan te pakken. En de Melissantstraat is weer 14 schilderijtjes rijker. Weer een stap op weg naar de droom van Diana Henriquez, die van haar straat de gezelligste straat van Pendrecht wil maken. Wat vindt u van de dolfijn bij haar naast de deur. Een kunstwerkje, toch?