Gratis concert Rotterdams Philharmonisch concert voor kinderen/jongeren tussen 7 en 17 jaar.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest organiseert 27 maart een speciale gratis middag voor kinderen tussen 7 en 17 jaar genaamd ‘Klanken van de Stad’.
Wij willen u vragen of het mogelijk is om onderstaande mail door te sturen naar zoveel mogelijk mensen binnen uw netwerk. Of misschien als een nieuwtje te melden op uw website.
Wij hopen hiermee zoveel mogelijk ouders te inspireren om hun kind op een leuke manier kennis te laten maken met klassieke muziek en muziekinstrumenten uit een symfonisch orkest.

Ben jij tussen 7 en 17 jaar?
Heb jij wel eens op een instrument gespeeld?
Ben je nieuwsgierig wat een symfonisch orkest is?
Of wil je graag een keer als dirigent een orkest leiden?
Dan is dit je kans!

Op zaterdag 27 maart organiseert het Rotterdams Philharmonisch Orkest een speciale (gratis) middag voor kinderen tussen 7 en 17 jaar genaamd ‘Klanken van de Stad’.
Vanaf 15.00 uur is de Doelen geopend voor iedereen die meer wil weten over klassieke muziek en muziekinstrumenten uit een symfonisch orkest.
De hele middag kan je luisteren maar ook zelf actief meedoen. Met onder meer een workshop speed dirigeren met onze chef-dirigent Yannick Nézet-Séguin; openbare repetities van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest en het optreden van het Groot Ieder Kind een Instrument Orkest in de grote zaal. Daarnaast zijn er workshops knutselen op muziek, demonstraties van instrumenten, mini concertjes, masterclasses en nog veel meer.

Kom jij ook kijken of meedoen?
Je bent samen met je ouders of een andere volwassene van harte welkom op zaterdagmiddag 27 maart.!Klanken van de Stad

Middag programma
Datum: zaterdag 27 maart 2010
Locatie: de Doelen Rotterdam
Tijd: 15.00 -18.00 uur
Entree: gratis
www.klankenvandestad.nl
www.RotterdamsPhilharmonisch.nl

Voor meer informatie:
Manon Breumelhof
@: info@klankenvandestad.nl
M: 06-21885607