Gratis warme chocolademelk bij bezoek aan milieupark

Wie op 31 december een bezoek brengt aan één van de milieuparken van Roteb, krijgt gratis een kopje warme chocolademelk en iets lekkers erbij! Uw grofvuil en bouw- of sloopafval kunt u gratis wegbrengen bij het milieupark. Grofvuil is al het grof huishoudelijk afval dat niet in de ondergrondse afvalcontainer, mini/maxi container of vuilniszak past en geen schadelijke stoffen bevat.
Via de redactie van Vitaal Pendrceht kwam het volgende bericht binnen:

Wie op 31 december een bezoek brengt aan één van de milieuparken van Roteb, krijgt gratis een kopje warme chocolademelk en iets lekkers erbij! Uw grofvuil en bouw- of sloopafval kunt u gratis wegbrengen bij het milieupark. Grofvuil is al het grof huishoudelijk afval dat niet in de ondergrondse afvalcontainer, mini/maxi container of vuilniszak past en geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast kunt u bij het milieupark terecht voor Klein Chemisch Afval (KCA), accu’s, autobanden, glas, textiel en papier. Op het milieupark wordt dat afval gescheiden ingenomen en daarna weer hergebruikt.
De milieuparken zijn open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.15 uur. Alleen op 31 december sluiten alle milieuparken om 16.00 uur.

Op onderstaande adressen bevinden zich de milieuparken:

Milieupark Charlois
Aploniastraat 12
3084CC Rotterdam

Milieupark Delfshaven
Keilezijweg 15
3029BW Rotterdam

Milieupark Hillegersberg-Schiebroek
Melanchtonweg 139
3045PN Rotterdam

Milieupark IJsselmonde
Hekendorpstraat 55
3079DX Rotterdam

Milieupark Prins Alexander
Nikkelstraat (ingang Hoofdweg) 131
3067GD Rotterdam

Milieubrengstation Hoek van Holland
Prins Hendrikweg 56
3151AE Hoek van Holland

Milieubrengstation Hoogvliet
Steenhouwerstraat 39
3194AG Rotterdam Hoogvliet