Grote voorjaarsfietsverkoop Piekfijn

Nog een fiets nodig? Bij Piekfijn 2e hands warenhuizen is er binnenkort voor het eerst een grote voorjaarsfietsverkoop. De actie loopt vier zaterdagen in maart en april. Koopt u op één van deze dagen een fiets, dan krijgt u er een gratis hangslot bij
Grote voorjaarsfietsverkoop Piekfijn

Nog een fiets nodig? Bij Piekfijn 2e hands warenhuizen is er binnenkort voor het eerst een grote voorjaarsfietsverkoop. De actie loopt vier zaterdagen in maart en april. Koopt u op één van deze dagen een fiets, dan krijgt u er een gratis hangslot bij. Ook is er deze dagen een extra ruim assortiment fietsen om uit te kiezen. Een mooie kans om een koopje op de kop te tikken!

Alle vestigingen van Piekfijn doen mee aan de actie.

De actiedagen zijn zaterdag 17, 24, 31 maart & 7 april van 10.00 tot 16.00 uur

Fietsen van Piekfijn
Alle fietsen die Piekfijn verkoopt zijn afkomstig van Fietspunt. Bij Fietspunt worden fietsen verzameld die door Stadstoezicht uit de stad zijn verwijderd. Dit zijn over het algemeen verkeerd of hinderlijk geparkeerde fietsen, fietswrakken en weesfietsen. Fietsen kunnen bij Fietspunt door hun eigenaar worden opgehaald. Gebeurt dit niet? Dan worden de fietsen indien nodig gerepareerd en aangeboden voor verkoop bij de Piekfijn 2e hands warenhuizen.

De dichtsbij Pendrecht zijnde Piekfijnwinkel is aan de Wolphaertsbocht 246 tel. 010 – 267 77 71