Halsterenstraat op tv tijdens Lief & Leed-week

Begin oktober begon de serie ‘Lief & Leed met Yvonne’ op de regionale televisiezender OPEN Rotterdam. Hierin bezoekt journaliste en programmamaakster Yvonne Nesselaar elke week straten die meedoen aan de Lief & Leed-actie van Opzoomer Mee. Wat doen bewoners in deze straten nou precies en waarom?

Halsterenstraat
Onlangs was de Sommelsdijkstraat al te zien en deze week is het de beurt aan onder andere de Halsterenstraat. Deze straat barst van de tips om het delen van Lief & Leed op gang te brengen. Bijvoorbeeld: organiseer straatactiviteiten om elkaar te leren kennen. Als je één van je buren een paar dagen niet hebt gezien, bel dan even aan en vraag hoe het gaat.

OPEN Rotterdam
De uitzendingen zijn iedere donderdagavond en worden meerdere keren herhaald. OPEN Rotterdam is te zien via: Ziggo digitaal tv-kanaal 36 (en 37), Digitale tv van KPN, XS4ALL en Telfort-kanaal 636. Ook zichtbaar op de KPN-agenturen Eufonie, Cambrium/Tweak, Trined, en ACN. Ziggo analoog op kanaal 67+/800 Mhz. Of kijk live via internet op de website van OPEN Rotterdam.