Heb je dit al gezien?

Iedere zaterdag en vaak ook zondag maakt dagburgemeester, Mario Bosch, een ommetje door de wijk. Digitale camera in de aanslag. En er valt dan steeds iets op. Wat was dat bijvoorbeeld zaterdag 21 mei?
Heb je dit al gezien? mailt dagburgemeester Mario Bosch. Hij zag zaterdag 21 mei een paar nieuwe dingen.

Op de Open Hof Kerk is aan de Middelharnisstraat-kant van de kerk ook de naam aangebracht op de ramen. De ingang tot de kerk is altijd via de binnenplaats en Sliedrechtstraat 57, maar soms staan de deuren naar de recreatieruimte open. Bijvoorbeeld op vrijdag voor de voedselbank.
En dan is het natuurlijk handig ook daar de naam te kunnen lezen.

Op de ingang van de avonturentuin Stellenbos is een afdakje geplaatst. Dat is bedoeld om er een informatiebord onder te bevestigen met daarop de activiteiten van de avonturentuin.

En wat hem ook opviel is, dat iemand een postertje van ‘Pendrecht een wijk waar muziek in zit’ op een zuil geplakt had. De organisatie vond dat waarschijnlijk een handige plek om mensen op het plein te laten zien wat het programma die dag allemaal te bieden had.
De dagburgemeester vindt dat echter niet zo’n goed idee. Op de zuilen waar Plein 1953 mee wordt gemarkeerd staan allerlei verboden op de zuilen staan. Misschien moet er nog bij: ‘Verboden wild te plakken’.