Heel Pendrecht noord geschouwd in een ochtendje

Om 9:30 uur gingen ze op pad. Ilona Otter, de beheercoördinator, en Theo Fijan van gemeentewerken dirigeerden de groep door de twee buurten aan de noordkant van Pendrecht. Flink de pas erin en niet dralen bij de verschillende schouwpunten in de wijk, zodat je in een ochtendje de helft van de wijk gezien hebt en cijfers kunt geven voor het werk dat de verschillende gemeentelijke diensten en Woonstad Rotterdam leveren.

Een schouw in het kader van de productnormering.

Twee vertegenwoordigers van Stadstoezicht, één medewerker van Woonstad, één vertegenwoordiger van de Roteb en vijf bewoners. De laatsten geven de cijfers. Een één staat voor heel slecht en een vijf voor uitstekend.

De wijk ligt er goed bij. Er staat hier en daar wat onkruid en het straatmeubilair, de straten zelf laat zo hier een daar een beetje te wensen over. De rest van de onderwerpen scoren hoog en er valt vaak een vijf. De wijk ligt er dus goed bij en de diensten doen goed werk.
Over de rieten stoelen wordt meteen gebeld en als het allemaal goed gegaan is zijn ze kort daarna naar het milieupark verhuisd.