Herdenking Mikey

Op 11 maart 2023 verliet Mikey deze wereld, maar zijn aanwezigheid blijft voortleven in onze harten. Afgelopen zondag, de 21e van april, hebben wij bij de speeltuin zijn leven geëerd met een ontroerende herdenking, omringd door geliefden en vrienden. Samen deelden we kostbare herinneringen, lachten we om gedeelde avonturen, en omarmden we zijn geest met warmte.

Een prachtige steen, gekoesterd met een beeld van de beminnelijke Mikey, werd symbolisch overhandigd aan het bestuur van de speeltuin. Nu prijkt deze op de schoorsteen, als een permanent eerbetoon aan zijn leven en zijn liefde.

Mikey vermeed de kleinigheden van ruzies, koos liever voor de glimlach van vreugdevolle momenten. Zijn aanwezigheid bracht altijd een jeugdige sprankeling in elke positieve activiteit.

De bijeenkomst was een waardig eerbetoon aan de zachtaardige ziel van Mikey, gevuld met vreugde en de geur van herinneringen die eeuwig zullen voortduren. In onze harten zal Mikey altijd stralen als een lichtend voorbeeld van liefde en vriendschap.